Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< september 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
 
1
2
36
3
4
5
6
7
8
9
37
10
11
12
13
14
15
16
38
17
18
19
20
21
22
23
39
24
25
26
27
28
29
30

Monuta LandsmanAdresgegevens Baden Powellweg 2
3401RR IJsselstein
Telefoon
T 030-6881353

Vormgever van een herinnering

Dagelijks stap ik in een wereld die, voor hen die het aangaat, tot stilstand lijkt te zijn gekomen. De enige zekerheid in het leven is, zo zegt men, dat er een einde aan komt. De tegeltjes wijsheid ‘van het concert des levens krijgt niemand een program' is niet alleen een cliché, het is de werkelijkheid. Als de wereld een podium is, speelt ieder daarop zijn eigen rol. Voor zijn of haar naasten is dit altijd de hoofdrol. Hoe groot of klein deze rol ook is geweest, welk tijdsbestek het ook heeft gevraagd. De spelers zijn geliefd en onvervangbaar voor hun naasten. Het is de cirkel van het leven die wij allen volgen.

Het laatste decor waarin wij te zien zijn is die van de uitvaart. Hoe het verloop daarvan is mag ik mede vorm geven. Het uitgangspunt daarbij wordt gevormd door ‘het verhaal' van iemands leven. Een uitvaart kan ‘groot' of ‘klein' zijn, veel of weinig belangstellenden op de been brengen. Het zijn de details die het verschil maken. De persoonlijke accenten in woorden, in decorum en in materialen maken de genegenheid en liefde die de nabestaanden hebben voor hun dierbare bijna tastbaar bij het laatste afscheid.
In het leven zijn het de mensen om je heen die er toe doen. Als daar iemand uit wegvalt wil je hem of haar een gedenkwaardig afscheid geven.

Ik ben daarbij zowel toeschouwer, regisseur als vormgever. ‘Het is een bijzonder vak, en dat is het', vrij naar Dik Trom.

Uitvaartcentrum Monuta Landsman (voorheen Isselheem) vindt u aan de Baden Powellweg in IJsselstein. Robert Landsman werkt sinds 1994 in de uitvaartbranche. In 2012 startten hij en zijn vrouw Mariska Landsman - van Veenendaal de franchiseonderneming Monuta Landsman.

Robert: "Wij wonen al jaren in IJsselstein en weten de weg als het gaat om het vinden van passende locaties én bij de uitvaart te betrekken dienstverleners. Wij werken veel samen met lokale ondernemers. Ik verzorg de uitvaart vanaf het eerste tot het laatste moment. Mariska doet de administratie. Op de momenten wanneer wij niet direct beschikbaar kunnen zijn, doen wij een beroep op een aantal vaste oproepkrachten".

Laden...

Ervaringen met de door ons geboden dienstverlening leest u op de reactiepagina van onze website.

 


« terug


Begrafenisonderneming - Crematieverzorging - Uitvaartverzorging

Gerelateerde activiteiten

Mendelssohn "ELIAS" uitgevoerd door Oratorium koor IJsselstein

Mendelssohn "ELIAS" uitgevoerd door Oratorium koor IJsselstein

5 oktober 2018 Aanvang 20:00u / Kerk open 19:30u
Sint Nicolaas Basiliek IJsselstein

Op vrijdag 5 oktober 2018 geeft Oratorium koor IJsselstein (COV) een uitvoering van Mendelssohn "ELIAS" in de Sint Nicolaas Basiliek te IJsselst

Meer lezen