Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< juli 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
 
 
1
2
3
4
5
28
6
7
8
9
10
11
12
29
13
14
15
16
17
18
19
30
20
21
22
23
24
25
26
31
27
28
29
30
31
 
 

We kunnen weer en gaan naar buiten!

We kunnen weer en gaan naar buiten!
Lopik Geplaatst 16 mei 2020

Na elkaar weken niet (live) gezien te hebben, mogen wij weer samen aan de slag. Hoe fijn is dat!

Buiten lessen
Op woensdag 13 mei en donderdag 14 mei starten we met de dansgroepen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar (incl. de Urban-les). Wanneer alles voorspoedig loopt, en daar gaan we natuurlijk van uit, volgen vanaf maandag 19 mei alle andere groepen (dus ook de volwassenen). De lessen zullen plaatsvinden op het grasveld en/of op het terras, dus zorg voor goede buitenschoenen/buitenkleding.

Peuters 2 t/m 3 jaar
Voordat we met de allerkleinsten kunnen starten, willen wij eerst de praktijk ervaren, want wij willen de veiligheid uiteraard goed kunnen waarborgen. Ouders/verzorgers mogen namelijk niet het terrein op en tijdens de lessen aanwezig zijn.

Rooster
Omdat we geen parallelle lessen gegeven kunnen worden en we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van het terrein, is het rooster aangepast. Het aangepaste rooster vind je hieronder. De lestijden van de dansgroepen 4+, 6+, 8+ en 10+ op woensdag, worden met een kwartier ingekort i.v.m. de drukte door brengen en halen. In dat kwartier kunnen leerlingen vertrekken en nieuwe leerlingen aankomen zonder dat ze elkaar tegenkomen.

Veiligheid en plezier hand in hand
De lessen mogen alleen gegeven worden als we alle door de RIVM opgestelde veiligheidsrichtlijnen in acht nemen. Wij vinden het uiteraard erg belangrijk dat we ons daar strikt aan houden. Onder aan de pagina vind je de regels met betrekking tot de aanvang en de afloop van de lessen en het protocol, waarin alles wordt toegelicht. Lees deze goed door, zodat we samen in alle veiligheid lekker kunnen ExpresZie!en.

De docenten hebben er weer veel zin in. Jullie ook?
Tot snel!

ExpresZie! Team

Citybed IJsselstein

Meer informatie | www.expreszie.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Van Lexmond Wonen
Uitvaartverzorging Midland
Brasserie De Kloostertuin
Fietsspecialist Panoven