Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

Extra maatregelen bij recyclingstations RRMN

Extra maatregelen bij recyclingstations RRMN
De Utrechtse Waarden Geplaatst 24 maart 2020

De recyclingstations van RMN blijven vooralsnog als gebruikelijk geopend, maar wij verzoeken bezoekers wel meer afstand te houden.

Medewerkers van RMN zorgen er bij de ingang van het recyclingstation voor dat de drukte op het recyclingstation zelf beperkt blijft. Dit houdt bijvoorbeeld in dat RMN maximaal tien auto's tegelijkertijd op het terrein toelaat.

Drukte op de recyclingstations
RMN merkt dat sommige inwoners de maatregelen om het coronavirus in te dammen, gebruiken om hun schuur of huis eens goed op te ruimen. Grofvuil dat niet in de containers voor huishoudelijk afval hoort, brengen ze in veel gevallen naar het recyclingstation. Daar is op zich niets mis mee, maar ook op de recyclingstations van RMN gelden de maatregelen die voor heel Nederland zijn afgekondigd. RMN geeft dan ook de voorkeur dat u oude spullen bewaart en over een paar weken naar het recyclingstation brengt.

Vitale sector
Het ophalen van huishoudelijk afval is een vitale maatschappelijke taak. Als we het afval niet of beperkt ophalen dan heeft dat grote gevolgen voor de volksgezondheid en milieuhygiëne. Het beschermen van onze medewerkers tegen infectie is dan ook van zeer groot belang. RMN verzoekt u dan ook om 1,5 meter afstand te houden van onze medewerkers en niet naar het recyclingstation te komen als u milde klachten hebt zoals, verkoudheid en/of keelpijn.

Citybed IJsselstein

Meer informatie | www.rmn.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

De Bruin Entertaiment
City Bed IJsselstein
Margreet Hairstyling
Dorpshuis XXL
Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank