Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda

Eerste turnwedstrijd voor D3 meiden SSS Lopik

Eerste turnwedstrijd voor D3 meiden SSS Lopik
Lopik Geplaatst 10 februari 2020

Zaterdag 8 februari hadden 7 turnsters van SSS Lopik hun eerste voorwedstrijd van dit seizoen.

Ilse van Zanten en Sidney Hagenaar als instap, Anouk Eikelenboom en Frederique Buijs als pupil 1, Ilse vd Hee als pupil 2 en Anne van Wegen en Jill vd Akker als jeugd 1 mochten aan het werk in sporthal De Eiber in Oudewater.

Helaas voor Sidney moest zij de wedstrijd laten schieten wegens ziekte. De eerste ronde was Ilse van Zanten dus de enige dame van SSS die aan de slag mocht. Ilse was erg gespannen voorafgaand aan de wedstrijd, maar ondanks deze spanning turnde ze een mooie wedstrijd.

In de tweede ronde mochten Anouk, Frederique en Ilse vd Hee de wedstrijd vloer op. Ook zij hadden last van spanningen, vergaten hier en daar een stukje van de oefening, maar wisten dit op slimme wijze weer te herstellen. Al met al allemaal wel een goede wedstrijd geturnd.

In de derde ronde kwamen Anne en Jill in actie. Ook deze meiden zagen wel wat op tegen sommige onderdelen. Jill had nog even pech op de brug, waarop ze weggleed van de ligger en een kleine val maakte. Gelukkig bleef het beperkt tot wat schrik en leverde het geen vervelende blessure op.

Helaas werden er geen podiumplaatsen behaald vandaag en zijn er dus ook nog geen finale tickets bemachtigd. Op naar de volgende voorwedstrijd in maart, waar de volgende kansen hierop gewoon weer open liggen. Trainster Fieke week waaraan gewerkt moet worden de komende weken in de trainingen.

We kijken terug op een leuke wedstrijddag met veel spanning, mooie oefeningen en veel
gedrevenheid bij de turnsters.

 


Meer informatie | www.ssslopik.eu | Bron & foto: Monique van Wegen

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Van Lexmond Wonen
Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank
Margreet Hairstyling
Fietsspecialist Panoven