Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda

Samenwerking RMN en WerkwIJSS Schoon

Samenwerking RMN en WerkwIJSS Schoon
IJsselstein Geplaatst 8 februari 2020

In juli 2019 zijn Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) en WerkwIJSS Schoon een samenwerking aangegaan.

De medewerkers van WerkwIJSS (een sociaal leerwerkbedrijf) zijn onder andere verantwoordelijk voor het legen van de openbare prullenbakken in gemeente IJsselstein. Na een gewenningsperiode is het team compleet, dragen ze nieuwe bedrijfskleding en maken ze optimaal gebruik van alle benodigde materialen. Hoog tijd om eens officieel kennis met ze te maken.

Maak kennis met de medewerkers van WerkwIJSS Schoon
Maandag 10 februari om 10.30 uur stelt RMN, samen met wethouder Peter Bekker van gemeente IJsselstein, de medewerkers van WerkwIJSS Schoon aan u voor. Dit doen zij op de RMN locatie aan de Kamerlingh Onneslaan 26 in IJsselstein. Directeur RMN, Rob Schram: "Deze samenwerking past binnen de doelstelling van zowel RMN
als de gemeente IJsselstein om invulling te geven aan arbeidsparticipatie en mensen met een zekere afstand tot
de arbeidsmarkt een volwaardige werkplek te bieden. RMN heeft in gemeente Zeist een zelfde soort samenwerking met de BIGA
".

Werkzaamheden WerkwIJSS Schoon
Sinds maandag 1 juli 2019 rijden Gerard Oskam en Richard Zadelhoff, medewerkers van WerkwIJSS Schoon, langs ruim 350 openbare prullenbakken in IJsselstein om deze te legen. Om de werkzaamheden optimaal uit te voeren heeft RMN een volledig elektrisch voertuig beschikbaar, in het kader van verduurzaming. Daarnaast maken de medewerkers gebruik van een tablet waar de prullenbakken op geregistreerd staan. Zo vormen bepaalde groepen prullenbakken een route en kunnen ze deze volgens een vast schema legen. De prullenbakken in het centrum van IJsselstein legen ze dagelijks.

Prullenbak vol of kapot?
RMN is verantwoordelijk voor het onderhoud van de prullenbakken. Dit betekent dat u een melding over de
prullenbakken, bijvoorbeeld als deze vol zit, of bij vernieling, door kunt geven aan RMN. U kunt contact opnemen met de afdeling Publiekscontacten van RMN. Dit kan via telefoonnummer 0900-6039222 of via het e-mailadres info@rmn.nl. Het telefoonnummer is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 - 16.30 uur.

 


Meer informatie | www.rmn.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Dierenkliniek IJsselstein
ZZpijl
Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank
Fietsspecialist Panoven