Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda

Open tennistoernooi voor de jeugd bij Rijnhuyse

Open tennistoernooi voor de jeugd bij Rijnhuyse
Nieuwegein Geplaatst 8 februari 2020

Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein organiseert van 15 t/m 22 maart a.s. het Kapsalon Van Doorn Open Jeugd tennistoernooi.

Het toernooi wordt dit jaar alweer voor de 12e keer georganiseerd en de wedstrijden worden gespeeld op de 7 smashcourtbanen. Er zijn maar liefst 14 onderdelen en inschrijven kan vanaf nu via www.toernooi.nl. Inschrijving voor het tweede onderdeel is bovendien helemaal gratis. Op vrijdag 6 maart sluit de inschrijving. Voor de jongste tennissers organiseert de tennisclub op de finaledag, zondag 22 maart 2020, een Rood- en Oranje event Meer weten? Kijk op www.rijnhuyse.nl.

Gouden Racket
Bij het open jeugdtennistoernooi van Rijnhuyse draait het niet zozeer om winnen als wel om sportiviteit van de deelnemers. Daarom reikt de club aan het einde van het toernooi het Gouden Racket uit aan de speler of speelster met de ‘sportiefste instelling'. De hele week is een mysterie scout aanwezig om de deelnemers te beoordelen. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden Racket wordt gemaakt en gesponsord door Grondijs Schilderwerken.

Rood en Oranje event
Tijdens de finaledag op zondag 22 maart kunnen de jongere tenniskids (rood/oranje) van 09.00 tot 11.00 uur meedoen aan het Rood en Oranje event. Er wordt gestart met een warming-up en daarna beginnen de wedstrijdjes met tussendoor de nodige traktaties. Ook voor dit onderdeel (Openjeugdtoernooi Rijnhuyse Event All inclusive) schrijf je via www.toernooi.nl in.

Over Tennisvereniging Rijnhuyse

Tennisvereniging Rijnhuyse, gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven allweather smashcourtbanen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De actieve vereniging telt ruim 625 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden. Kijk voor meer informatie over de club en de activiteiten op www.rijnhuyse.nl.

Nieuwegein zondag 15 maart 2020 - zondag 22 maart 2020« terug

Van Lexmond Wonen
Uitvaartverzorging Midland
De Bruin Entertaiment
City Bed IJsselstein
Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank