Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< juli 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
 
 
1
2
3
4
5
28
6
7
8
9
10
11
12
29
13
14
15
16
17
18
19
30
20
21
22
23
24
25
26
31
27
28
29
30
31
 
 

Cityplaza Nieuwegein helpt concurrerende winkelcentra met vergroenen! (update)

Cityplaza Nieuwegein helpt concurrerende winkelcentra met vergroenen! (update)
Nieuwegein Geplaatst 2 juni 2019

Het winkelcentrum Cityplaza Nieuwegein laat zien dat groener zijn, helemaal niet zo moeilijk is! Zo ook afgelopen weekend.

Winkelcentrum Cityplaza heeft haar groene make-over op een ludieke wijze bekend gemaakt, namelijk door flowerboys & girls naar concurrerende winkelcentra te sturen. Hier gaven zij bloemen weg aan het winkelende publiek en werden zij uitgenodigd om naar de groene make-over van Cityplaza te komen kijken. Concurrerende winkelcentra, waaronder in Houten en Utrecht Leidsche Rijn, hebben helemaal geen ruimte voor leuke groene tuinen. Dus heeft Cityplaza hier ook een handje bij geholpen! Hier werden de ‘Cityplaza winkelkarretjes' naartoe gestuurd. Deze karretjes stonden vol met mooie groene mini tuinen die de boel wat hebben opgevrolijkt. Met deze actie hoopt Cityplaza meer publiek naar het vergroende winkelcentrum te trekken.

Laden...

De vergroening doet Cityplaza niet alleen, dit hebben ze gerealiseerd in een grootse samenwerking met De Grote Tuinverbouwing. Hét bekende tv-programma, dat elke zaterdag wordt uitgezonden op SBS6. Samen hebben ze aan het project: ‘De groene verbouwing van Cityplaza' gewerkt. Tijdens ‘De Smaak van City' is het complete team bestaande uit tuinexpert Ivo Putman, klimaat tuinman Lodewijk Hoekstra, interieurstyliste Suzanne van der Hoeven en bbq-kok Jeremy Vermolen aanwezig om de vergroening van de binnenstad in stijl af te sluiten.

De vergroening is nog mee te maken! De laatste opnames vinden plaats tijdens de Smaak van City op 1 & 2 juni aanstaande waar het complete team van De Grote Tuinverbouwing aanwezig is. Het programma van ‘De Smaak van City' bestaat uit: De groenshow met Ivo Putman, BBQ tips & tricks van tv kok Jeremy, dansgroepen, muziek en eetkraampjes. De tv-opnames vormen een uitzending die compleet in het teken staat van ‘De groene verbouwing van Cityplaza' in Nieuwegein. Deze aflevering wordt uitgezonden op zaterdag 8 juni om 17.00 uur (SBS6) en de herhaling is te zien op zondagochtend 9 juni om 9.45 uur (SBS6).

Over Wereldhave

Wereldhave is een Nederlandse beursgenoteerde belegger in vastgoed. Zij investeert in middelgrote winkelcentra in noordwest Europa die dominant zijn in hun regio met een primair verzorgingsgebied van tenminste 100.000 inwoners. 'Convenience shopping' staat centraal in de winkelcentra van Wereldhave. De centra zijn goed bereikbaar en hebben een breed aanbod van winkels, uitgebreide faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een mix van sterke (inter)nationale huurders met ‘local heroes' die gezamenlijk voorzien in 90% van de winkelbehoefte. www.wereldhave.com

Citybed IJsselstein

Meer informatie | www.cityplaza.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

De Bruin Entertaiment
Brasserie De Kloostertuin
Fietsspecialist Panoven