Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< augustus 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
 

Tennisvereniging Rijnhuyse presenteert jubileummagazine vol foto’s en verhalen

Tennisvereniging Rijnhuyse presenteert jubileummagazine vol foto’s en verhalen
Nieuwegein Geplaatst 11 februari 2019

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum presenteerde Tennisvereniging Rijnhuyse zondag 10 februari jl. haar jubileummagazine.

Foto: Gerard van Beek was lid-van-het-eerste- uur bij Tennisvereniging Rijnhuyse en ontving als uit handen van voorzitter Rick van Midde het eerste exemplaar van het historische jubileummagazine van de club.

Eerste exemplaar voor Gerard van Beek, lid van het eerste uur

Met hierin veel verhalen en vooral veel foto's uit de rijke historie van de Nieuwegeinse tennisclub. In 1969 is de vereniging (in het toenmalige Jutphaas) door 39 mensen opgericht en de tachtiger Gerard van Beek was één van hen. Op de drukbezochte jubileumreceptie in het clubhuis ontving hij daarom uit handen van sportwethouder John van Engelen, het eerste exemplaar van het magazine. Daarna was het aan de beurt aan de overige leden om een magazine te verkrijgen en vervolgens de vragen uit de pubquiz te beantwoorden.

Zeer geslaagd magazine en receptie

‘Het maken van het magazine was een tijdrovende maar fantastische klus, waar veel leden aan meegeholpen hebben' vertelt Rijnhuyse-voorzitter Rick van Midde. ‘Op onze oproepen voor foto's werd volop gehoor gegeven en zo konden we kiezen uit vele honderden foto's. En het is fantastisch dat zoveel leden, maar ook oud-leden naar de club zijn gekomen om te proosten op ons jubileum.'

Sportief feest in juli

Naast de jubileumreceptie van 10 februari wordt ook op een sportieve manier invulling gegeven aan het 50-jarig bestaan van de club. De datum daarvoor is zondag 7 juli a.s. en momenteel is een werkgroep bezig om de activiteiten, bestemd voor alle leden, vorm te geven.

 

Fietsspecialist Panoven

Over Tennisvereniging Rijnhuyse

Tennisvereniging Rijnhuyse (TVR), gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven allweather smashcourtbanen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De vereniging telt ruim 625 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden. Kijk voor meer informatie over de club en de activiteiten op www.rijnhuyse.nl.


Meer informatie | www.rijnhuyse.nl | Bron & foto: Paula van Elst

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Jill’s City Spa
Dierenkliniek IJsselstein
Spelen Is Leren Just Play
Fietsspecialist Panoven
Wish Hairstyling