Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< juli 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31
 
 
 
 

Burgemeester sluit woning na vondst drugs en wapens

Burgemeester sluit woning na vondst drugs en wapens
IJsselstein Geplaatst 4 januari 2019

Op vrijdag 4 januari 2019 heeft de burgemeester van IJsselstein een woning en een berging gesloten aan het Monitorplein.

Tijdens een doorzoeking van de politie in augustus jl. heeft de politie een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. De woning wordt gesloten voor een periode van zes maanden.

Tijdens het doorzoeken van een woning aan het Monitorplein heeft de politie in de slaapkamer van de woning een handelshoeveelheid drugs aangetroffen en in het nachtkastje lag een doorgeladen pistool. In de berging behorende bij de woning werden attributen voor drugshandel, een wapen en munitie aangetroffen. Alle spullen waren van de meerderjarige zoon die op het adres woonde.

Voor de burgemeester was het daarmee voldoende aannemelijk dat hier sprake was van drugshandel. Bij alle woningen waar drugs wordt verkocht, afgeleverd of verstrekt heeft de burgemeester de bevoegdheid de woning te sluiten. De burgemeester neemt deze maatregel om de inwoners van IJsselstein te beschermen in het kader van de openbare orde en de volksgezondheid. Met sluiting van de woning wordt aan het criminele circuit duidelijk gemaakt dat hier geen drugs meer in de woning aanwezig is.
Burgemeester Patrick van Domburg: "Met de sluiting wordt ook een duidelijk signaal afgegeven aan de inwoners van IJsselstein en aan iedereen met verkeerde intenties, ‘wij accepteren geen drugshandel in IJsselstein'".

 

 

Citybed IJsselstein nieuwe collectie dekbedovertrekken

Meer informatie | Gemeente IJsselstein

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Dorpshuis XXL
Luigi's IJssalon
Wish Hairstyling
Brasserie De Kloostertuin