Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< maart 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9
 
 
 
 
1
2
3
10
4
5
6
7
8
9
10
11
11
12
13
14
15
16
17
12
18
19
20
21
22
23
24
13
25
26
27
28
29
30
31

Come Holy Spirit conference 2018

Come Holy Spirit conference 2018
IJsselstein Geplaatst 15 mei 2018

Nog maar 5 dagen en dan is het zover, dan start de COME HOLY SPIRIT CONFERENCE 2018. Aanmelden kan nog, maar wees er snel bij.

New Testament Church (NTC) IJsselstein organiseert tijdens het komende Pinksterweekend op vrijdag 18 mei, zaterdag 19 mei en zondag 20 mei 2018 haar eerste Come Holy Spirit Conferentie. "Get filled to be spilled". (Zondag 20 mei, alleen als u geen thuisgemeente hebt.)

NTC Pastors Wenzel en Sharon Beukes verlangen ernaar in Nederland in de kerk een radicale beweging te zien van de Persoon en de Kracht van de Heilige Geest. Dat er honger en dorst zal zijn en een verlangen naar meer! Meer genezingen, meer doorbraken, meer passie voor Jezus, meer van de persoon en een relatie met Jezus en de Heilige Geest, meer zielen gered voor het Koninkrijk, meer christenen die bekrachtigd worden voor hun roeping.

"Willen we de wereld winnen voor de uitbreiding van het Koninkrijk van God dan is het volgens de apostel Paulus niet genoeg omdat alleen te doen met wat mooie woorden, maar vooral met betoon van Kracht en van Geest. We zien dat tijdens de 1e Pinksterdag in Jeruzalem een totale transformatie plaats vond in de levens van de discipelen en het bovennatuurlijke, genezingen, tekenen en wonderen normaal was. Er was een dagelijkse toename van hen die geloofden in de Opgestane Christus. Dat willen we ook voor vandaag; in IJsselstein, in Nederland en in de rest van de wereld", aldus Pastors Wenzel en Sharon Beukes.

Bekende en vertrouwde sprekers zullen tijdens de Conferentie spreken, vrienden van het huis, zoals Apostel Edgar Holder van Levende Steen Ministries, voorganger, kerkplanter en wekelijks op TV bij SBS6 te zien. Het profetische echtpaar Stephen en Rita Fedele van Prophetic Voice Ministries International en Global Ministers Fellowship uit Amerika zullen vooral profetische input geven aan de Come Holy Spirit Conferentie. Verder zal Sr. Pastor Steve Warren van C3 Church spreken. C3 is een internationale dynamische kerk die verwacht in 2020 wereldwijd meer dan 1000 kerken te hebben geplant. Hans Tims, Apostolisch landelijk leider van Friends for Ministries in Fellowship (FMF) zal eveneens spreken, terwijl natuurlijk ook Pastors Wenzel en Sharon Beukes een krachtige bijdrage zullen leveren in Woord en bediening. Niet alleen dienen zij de NTC gemeente in IJsselstein, maar hebben intussen ook gemeenten gesticht in Malawi en Mozambique en dit voorjaar in Zuid-Afrika, waar ook hun zendingsbasis ligt.

"Laten we samenkomen voor een opwekking in ons land, Nederland! En gezamenlijk uitroepen COME HOLY SPIRIT!"

PROGRAMMA COME HOLY SPIRIT CONFERENCE

  • VRIJDAG 18 mei - o.a. Kick of Service with Healing ministry and baptism in the Holy Spirit
  • ZATERDAG 19 mei - o.a. Prophetic, Impartation & Healing Services en de hele dag uniek Kidsprogramma 
  • ZONDAG 20 mei - o.a. Revival & Impartation Afsluitingsdienst - voor een ieder die GEEN thuisgemeente heeft.

Jezus zei: „Als iemand dorst heeft, laat hij tot Mij komen en drinken. Wie in Mij gelooft, zoals de Schrift zegt: Stromen van levend water zullen uit zijn binnenste vloeien." En dit zei Hij over de Geest, Die zij die in Hem geloven, ontvangen zouden"

De conferentie is GRATIS, registeren is wel verplicht. Wilt u zich aanmelden en of meer informatie: www.comeholyspirit.nl of kijk op onze facebookpagina.

KIDSPROGRAMMA

Voor de kinderen wordt er op zaterdag een geweldige dag met leuke activiteiten georganiseerd. De kosten zijn € 5,- per kind en zijn inclusief Lunch, drinken, lekkernijen en alle activiteiten. Registreren? www.comeholyspirit.nl

Team New Testament Church IJsselstein city

 

Citybed IJsselstein

IJsselstein vrijdag 18 mei 2018 - zondag 20 mei 2018


Meer informatie | Facebook pagina NTC IJsselstein

« terug

Eet- en Drinkhuis
Dorpshuis XXL
Uitvaartverzorging Midland
Margreet Hairstyling
Van Lexmond Wonen