Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< januari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
1
2
3
4
5
6
2
7
8
9
10
11
12
13
3
14
15
16
17
18
19
20
4
21
22
23
24
25
26
27
5
28
29
30
31
 
 
 

Winnaar ondernemersprijs IJsselstein 2018 onderscheiden

Winnaar ondernemersprijs IJsselstein 2018 onderscheiden
IJsselstein Geplaatst 13 februari 2018

Viduate de onderneming van de gebroeders Tim en Daan Viergever is de winnaar van de Ondernemersprijs IJsselstein 2018.

Het werd maandagavond 12 februari een inspirerende bijeenkomst met bijzondere presentaties, waarna wethouder Nieuwenhuizen de prijs aan de winnaar mocht overhandigen. Voor Viduate een speciaal voor de Ondernemersprijs door kunstenares Ank Borkent ontworpen beeldje.

Viduate is volledig gespecialiseerd in online video. De jury sprak haar bewondering uit voor deze creatieve broers die vanuit hun zolderkamer gegroeid zijn naar een bedrijf aan de
Nijverheidsweg met 10 medewerkers (allemaal IJsselsteiners!). Inmiddels heeft Viduate meerdere buitenlandse vestigingen, is het strategisch videopartner van
veel internationale reclamebureaus en heeft het grote opdrachtgevers als bijvoorbeeld Heineken, Total en DAF Trucks. Op de vraag hoe zij weten binnen
te komen bij hun (grote) klanten is het antwoord: video! Wanneer een bedrijf info opvraagt, reageert Viduate altijd met een persoonlijke video offerte.
De aandachtspanne van mensen is volgens Tim Viergever kort. Met een video kun je veel vertellen in een korte tijd: Eén van de sleutels tot hun succes.

Jury

De jury bestond uit Marieke Stigter, Arie Langerak en Menno van de Veen (afvaardiging EPIJ) en Dirk Jan van Mourik (Accountmanager bedrijven gemeente Montfoort).
Marieke en Arie hebben nu vijf keer deel uitgemaakt van de jury. Marieke en Arie: "Het was heel leuk om dit te mogen doen. We hebben met heel veel enthousiaste ondernemers kennis gemaakt en achter de schermen in hun bedrijf mogen kijken. Heel goed om te zien hoeveel bevlogen mensen zijn om hun doel te realiseren. Fantastisch voor de economie en de werkgelegenheid in IJsselstein. Wij vinden het nu echter tijd om deze taak over te dragen aan nieuwe juryleden die weer met een frisse, nieuwsgierige blik de toekomstige voordrachten voor deze mooie prijs gaan onderzoeken".
Menno van Veen was als ZZP'er in de jury vertegenwoordigd. Aangezien hij inmiddels geen ZZP'er meer is neemt ook hij afscheid van de jury.

Ondernemersprijs

De Ondernemersprijs is een initiatief van het Economisch Platform IJsselstein (EPIJ) en wordt één keer in de twee jaar uitgereikt. De prijs heeft als doel die ondernemer in het zonnetje te zetten die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de economie van IJsselstein. Bijvoorbeeld op het gebied van werkgelegenheid, innovatie, duurzaamheid of maatschappelijke betrokkenheid.

 

Chocolaterie Zuccotto

Meer informatie | Gemeente IJsselstein

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Luigi's IJssalon
TriKyRa Licht & Geluid
De Bruin Entertaiment
Spelen Is Leren Just Play
Fietsspecialist Panoven