Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< december 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
 
1
2
49
3
4
5
6
7
8
9
50
10
11
12
13
14
15
16
51
17
18
19
20
21
22
23
52
24
25
26
27
28
29
30
1
31
 
 
 
 
 
 

Howiblo werft voor jong en oud naar het Beloken Land

Howiblo werft voor jong en oud naar het Beloken Land
Montfoort Geplaatst 12 januari 2018

Elk jaar zoekt de Howiblo een goed doel, waarvoor de schoolkinderen fondsen werven. Dit jaar zoekt de school het dichtbij, een plek die ze zelf goed kennen.

Goed doel

De basisschool Howiblo uit Montfoort heeft de afgelopen weken ca. € 800 opgehaald voor de Boerderijklas voor jong en oud. De familie Verkaik wil een bijzondere wagen of gehuifde kar aanschaffen waarmee ook oudere inwoners de eendenkooi en het boerenland - met koeien, hazen en weidevogels - kunnen bezoeken via een rijtocht door het land. Dit bedrag is voor de kar en het bezoek van schoolklassen.

Boerderijklas voor jong en oud

Elk jaar zoekt de Howiblo een goed doel, waarvoor de schoolkinderen fondsen werven. Dit jaar zoekt de school het dichtbij, een plek die ze zelf goed kennen. De meeste schoolklassen uit Montfoort en Linschoten bezoeken jaarlijks de eendenkooi Het Beloken Land met een erf-, land-, of kooi-excursie. Ze willen graag dat dit blijft bestaan en ook voor ouderen toegankelijk wordt.

Bedrijfsbezoek

Vanaf januari bezoeken leerlingen uit groep 8 bedrijven in Montfoort om ze te vragen het sponsorbedrag te verdubbelen. Zo leren zij presenteren, zakelijk contact leggen en werving. Doet uw bedrijf al mee? Meldt u aan via streekfonds@lopikerwaarden.nl. Ook als u meer wilt weten over het Lopikerwaarden Streekfonds en wilt bijdragen.

 

Eet- en Drinkhuis

Meer informatie | www.lopikerwaarden.nl | Bron: Klaas-Hemke van Meekeren | www.howiblo.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Uitvaartverzorging Midland
City Bed IJsselstein
Eet- en Drinkhuis
ZZpijl
Spelen Is Leren Just Play
Fietsspecialist Panoven