Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< februari 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
 
 
 
1
2
6
3
4
5
6
7
8
9
7
10
11
12
13
14
15
16
8
17
18
19
20
21
22
23
9
24
25
26
27
28
29
 

Josefien Poos en Robbe Stout verkozen tot Judoka van het Jaar

Josefien Poos en Robbe Stout verkozen tot Judoka van het Jaar
IJsselstein Geplaatst 15 juli 2019

Ter afsluiting van het judoseizoen 2018/2019 werden op zaterdag 13 juli in sporthal de Poortdijk de clubkampioenschappen van Judo Ryu Rijkse gehouden.

In diverse poules werd er bij de jeugd gestreden om de prijzen en voor de judoka's vanaf 14 jaar was er een alternatieve competitie met duo's.

Bij de jeugd werd met mooie worpen gescoord, werden sterke houdgrepen aangelegd en waren er soms verrassende uitslagen. Bij de ouderen werd er naast judo en kracht gestreden met een kennisquiz. Maar bovenal stond het plezier en de gezelligheid om met elkaar het judoseizoen af te sluiten. Eerste plaatsen waren er voor Jens van Batenburg, Salomon Brouwers, Benjamin Hennevelt, Isabella en Francesca Rietveld, Timo Swart, Daan Gerritse, Thomas Boskeljon, Kirsten Maijenburg en Thom van Eijndt.

Traditioneel wordt de Judoka van het Jaar bekend gemaakt. De uitreiking is een speciale prijs voor een judoka die zich op een zeer positieve manier manifesteert binnen de judosport. Dit jaar viel de prijs aan twee judoka's met een bruine band te beurt. De 16-jarige Josefien Poos kreeg de eretitel voor haar doorzettingsvermogen, grote ontwikkeling en positieve attitude binnen de judosport. Robbe Stout (17 jaar) ontving de titel vanwege zijn wilskracht, persoonlijke ontwikkeling en goede voorbeeld voor jeugdige judoka's. Onder groot applaus van het voltallige publiek namen zij de wisselbeker in ontvangst.

City Bed IJsselstein

Meer informatie | www.judoryurijkse.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Chocolaterie Zuccotto
City Bed IJsselstein
Dierenkliniek IJsselstein
Luigi's IJssalon
De Bruin Entertaiment