Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda

Sinterklaas intocht in Lopik-dorp

Sinterklaas intocht in Lopik-dorp
Lopik
Vanaf 13:30u
Dorpsplein / Dorphuis de Schouw


Zaterdag 16 november as. zal Sinterklaas met zijn pieten in Lopik op bezoek komen...

Hij zal vanuit Apeldoorn, waar hij dit jaar het land in komt, meteen doorreizen naar Lopik waar hij om 14.00 uur op het Koning Willem-Alexanderplein verwelkomt zal worden door Burgemeester Laurens deGraaf.
Vanaf 13.45 zijn alle kinderen uit Lopik van harte welkom op het plein in het centrum van Lopik en zullen we alvast de liedjes voor sinterklaas samen oefenen zodat we met z'n allen een mooi optreden voor Sinterklaas en zijn pieten kunnen geven.

Sinterklaas feest in Dorpshuis de Schouw

Aansluitend aan de intocht in Lopik zal er in Doprshuis de Schouw nog een groot Sinterklaasfeest gehouden worden waar we samen met de Sint, zijn pieten en Drive-in show Ghostline zullen vieren dat de Sint weer in het land en in Lopik is aangekomen. Vanaf 14.30 is er de mogelijkheid om binnen te komen en het feest zal tot ongeveer 16.30 duren. Natuurlijk krijgen de kinderen wat te drinken en te eten en de Sint zou de Sint niet zijn als er niet voor alle aanwezige kinderen een cadeautje klaar ligt.

Kaartverkoop

Dankzij de geweldige sponsoring van de lokale winkeliers en bedrijven is het organiserende Connect in staat gebleken om de entreeprijs te verlagen zodat de kaarten dit jaar €2.50 per stuk kosten. Dit is inclusief versnaperingen en een cadeautje. De kaarten ( en de kleurplaat voor de kleurwedstrijd) zijn tijdens de openingstijden verkrijgbaar aan de bar van Dorpshuis de Schouw aan het M.A.A Schakelplein. Volwassen begeleiders mogen gratis mee naar binnen.. Meer informatie is te verkrijgen aan de bar van Dorpshuis de Schouw


Meer informatie www.deschouwlopik.nl

« terug
Dierenkliniek IJsselstein