Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda

Baby- en peuterdans in Mama & Papa Café

Baby- en peuterdans in Mama & Papa Café
IJsselstein
Aanvang van 10:00u tot 11:00u
Overtoom 7 / 3401 BK IJsselstein


Ouders van baby's en peuters zijn met hun kleintjes van harte welkom in het Mama & Papa Café op vrijdag 1 november van 10.00 - 11.00 uur in de Bibliotheek IJsselstein. Dit keer gaat het over dansen met je baby of peuter. De voetjes gaan van de vloer! Gratis toegang.

Spelenderwijs dansen, bewegen, zingen, muziek maken en kroelen... Samen genieten! Dominique Dolstra van Dolstra Dance Centre geeft de aanwezige ouders en kinderen een gratis lesje Babydans. Dreumesen en peuters die al lekker vrij kunnen lopen en bewegen zijn ook meer dan welkom. Zij worden met dans en muziek uitgedaagd om hun eigen fysieke mogelijkheden en de ruimte om zich heen te ontdekken.

Babydansen is dé manier voor baby's vanaf 6 maanden om de wereld van dans te ontdekken, samen met hun (groot)ouders. Dansen, zingen, muziekinstrumenten, spelelementen en knuffelen spelen daarin een rol. Bewegen op schoot wordt afgewisseld met dansen door de ruimte. Ook de (groot)ouders komen bij deze les lekker in beweging.
Neem gerust een draagzak of doek mee. Tussendoor een fles of fruit geven of een luier verschonen is geen probleem.

Elke maand open
Het Mama & Papa Café is elke eerste vrijdag van de maand open. Elke bijeenkomst heeft een thema en daarvoor is een deskundige aanwezig als speciale gast. Ook is altijd een jeugdverpleegkundige aanwezig. Het Mama & Papa Café is een samenwerking van de Bibliotheek Lek & IJssel en het Consultatiebureau IJsselstein (GGD regio Utrecht).

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/ijsselstein.

 


Meer informatie www.bibliotheeklekijssel.nl

« terug
Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank
Brasserie De Kloostertuin
De Bruin Entertaiment
Uitvaartverzorging Midland