Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda

Bloedstollend klassiek concert 'Sleepy Hollow'

Bloedstollend klassiek concert 'Sleepy Hollow'
IJsselstein
Aanvang vanaf 20:00u
Walkade 2 / 3401DS IJsselstein


Op 1 november 2019 geven pianiste Lineke Lever en klassiek saxofoniste Aubrey Snell een 'vertelconcert' bij Museum IJsselstein.

Lineke en Aubrey treden regelmatig op onder de naam Arte Duo. Voor dit bijzondere concert is sopraan Henriette Feith ook van de partij en samen verzorgen ze een recital waarbij de legende van Sleepy Hollow de rode draad vormt. Er is muziek te beluisteren van o.a. Schubert, Schumann, Ravel en Spohr. De aanvang van het concert is 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De kosten zijn 10 euro per kaartje.

Het wordt een recital met daarin bloedstollende en een tikje onheilspellende muziek. In de gure novembermaand, waarin de dagen korter worden zijn spannende liederen en mysterieuze melodieën buitengewoon op hun plaats. Een bijzondere uitvoering door musici die hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend hebben op alle podia van ons land. Het scenario is van Noortje Braat en de vertelstem van Ivo Opstelten. Reserveren is verplicht: aanmelden@museumijsselstein.nl (s.v.p. vóór 25 oktober 2019).


Bezoekadres:
Museum IJsselstein
Walkade 2
3401 DS IJsselstein
030 - 688 68 00
www.museumijsselstein.nl

Foto: Arte Duo & Henriette Feith, fotograaf Jeroen Kuys


Meer informatie www.museumijsselstein.nl

« terug
Uitvaartverzorging Midland
TriKyRa Licht & Geluid