Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda

Open les Muziekspeeltuin

Open les Muziekspeeltuin
IJsselstein
Aanvang van 10:00u tot 11:30u
Panoven 14 / IJsselstein


Vind je het leuk om samen te zingen, te dansen en te spelen op muziekinstrument(jes) of wil je leren een blaasinstrument of slagwerk te spelen?

Dan ben je van harte welkom tijdens de open muziekles van de Muziekspeeltuin op zaterdag 7 september a.s. tussen 10:00-11:30 uur. Kom kijken en meedoen!

Bij Amicitia kunnen kinderen vanaf 2 jaar al kennis maken met muziek maken. Peuters zingen, dansen en spelen samen op muziekinstrumentjes. Ze leren het verschil tussen hoog-laag, snel-langzaam en hard-zacht. Bij de kleuters gaat het niveau al een stukje omhoog door met deze kinderen ritmes te leren en de eerste muzieknoten te lezen.

Algemene Muzikale Vorming (AMV) is dé cursus waarin kinderen vanaf groep 3 van alles leren over muziek. We gaan aan de slag met muziek door te zingen, bewegen, luisteren en spelen op instrumenten. Je leert van alles over maat en ritme, toonhoogte, melodie en nog veel meer. We maken een begin met het lezen van noten. In de lessen ben je vooral veel aan het doen en lekker actief bezig; alle leerstof wordt verpakt in leuke activiteiten en spelletjes. Vanaf 7 jaar kunnen muzieklessen worden gevolgd op slagwerk, klarinet, trompet, hoorn, bariton, trombone, saxofoon en blokfluit.

Wil je kennismaken met de Muziekspeeltuin kom dan op zaterdag 7 september a.s. vrijblijvend meedoen aan de open muziekles aan de Panoven 14 in IJsselstein. Tussen 10:00-10:45 uur zijn de 2 en 3 jarigen welkom en van 10:45-11:30 uur kinderen van 4 jaar en ouder.

Kijk voor verdere informatie over de muzieklessen op www.harmonieamicitia.nl of mail naar muziekspeeltuin@gmail.com.


Meer informatie www.harmonieamicitia.nl

« terug
Uitvaartverzorging Midland