Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda

A Local Swim

A Local Swim
IJsselstein

Hollandsche IJssel


Op zaterdag 7 september vindt de tweede editie van A Local Swim in de Hollandse IJssel plaats.

Deze swim is er voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan de strijd tegen ALS en die van zwemmen houdt. De swim is 2 kilometer. Dit jaar kunnen maximaal 500 deelnemers deelnemen (kinderen en volwassenen).

Deelnemers moeten wel ouder dan 16 jaar en gezond zijn (niet zwanger). Je zwemt op eigen risico. De organisatie vraagt alle deelnemers vooraf een gezondheidsverklaring en een vrijwaringsverklaring te ondertekenen. Deelnemers onder de 18 jaar hebben een handtekening van tenminste 1 ouder/verzorger nodig. Deelname kost € 45,00 per persoon.

 

A Local JeugdSwim IJsselstein
Voor jongeren van 10 t/m 15 jaar wordt er een JeugdSwim georganiseerd. Zij zwemmen een route van ongeveer 500 meter in de Hollandse IJssel. Ze worden hierbij begeleid door de Reddingsbrigade van IJsselstein.

Jongeren mogen mee doen als zij in het bezit zijn van minimaal één zwemdiploma en hun ouders/verzorgers toestemming geven. Deelname is ten allen tijde voor eigen risico, bij minderjaringen dient een van de ouders/verzorgers hiervoor te tekenen vóór aanvang van de Swim bij de registratiebalie.

Het inschrijfgeld voor de jeugd is € 10,- pp. Hiervoor krijgen zij o.a. een badhandoek, iets te eten en te drinken en tijdsregistratie. Van deelnemers wordt verwacht dat zij hun best gaan doen om een sponsorbedrag van minimaal € 50,- bij elkaar te zwemmen. Of stel samen met vrienden, met de klas, of sportteam een team samen en schrijf er een mooie, ludieke of bedrijfsnaam bij! Spreek allemaal hetzelfde 'jumpnummer' af, want daar wordt bij inschrijving naar gevraagd.

 

Iedereen is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen bij de Hollandse IJssel.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven!


Meer informatie www.inijsselstein.nl

« terug
Van Lexmond Wonen