Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda

Kunst aan de IJssel

Kunst aan de IJssel
IJsselstein
- zondag 8 september 2019 Aanvang van 12:00u tot 17:00u
Noord IJsseldijk 107B / IJsselstein


De 6e editie van Kunst aan de IJssel wordt een bruisende ontmoeting tussen twintig IJsselsteinse kunstenaars en het publiek.

Tijdens het tweede weekend van september tonen zij hun werk op een grootse verkooptentoonstelling in de botenloods van Jachthaven Marnemoende. Dertien kunstenaars zijn lid van KunstCafé en zeven gastexposanten werken vanuit een van de naastgelegen IJsselateliers.

Breed aanbod
De getoonde kunstwerken omvatten een breed aanbod aan schilderijen, keramiek, fotografie, beelden, grafiek, jewelry, objecten van mixed materials. Alles is te koop, rechtstreeks van de kunstenaars, dus zonder bijkomende kosten. Dat maakt van Kunst aan de IJssel de gelegenheid bij uitstek om voor een betaalbare prijs een blijvend en waardevol kunstwerk aan te schaffen.

Er zijn twintig exposanten, waarvan er dertien lid zijn van het KunstCafé. Zij exposeren hun werk in de botenloods van jachthaven Marnemoende. De andere zeven kunstenaars werken vanuit de naastgelegen IJsselateliers en laten daar hun werk zien. Midden in de tentoonstellingsruimte staat de cateringbus 'Lowieke' van restaurant Rivers Marnemoende, waar bezoekers gezellig kunnen zitten en een hapje en drankje kunnen kopen. Zondagmiddag om 15.00 uur wordt de act 'Vogelvrij' opgevoerd door Beeld en Bewegingstheater JADE.

Leden KunstCafé
Oscar Riezebos, Angenelle Thijssen, Franka van de Ven, Ans Wilbers, Jolanda Hoogervorst, Jan van Leeuwen, Jan Willem Zuidhoek, Tonny Sturkenboom, Marieke Gaymans, Leontien Kurpershoek, Lidi Oepts-Hutter, Annet Terberg-Pompe, Miranda Karskens.

Gastexposanten
Marjan Wildeboer, Willem van der Wiel, Walter van Meijl, Adja van Oers, Leny Gubbi, Marie-Louise Wijsmuller, Quassim Alsaedy.

Tijd en locatie
Zaterdag 7 en zondag 8 september van 12.00 tot 17.00 uur in de botenloods van Jachthaven Marnemoende en de IJsselateliers, Noord IJsseldijk 107B. De toegang tot KadIJ is gratis. Ook gratis parkeren bij de jachthaven Marnemoende.

 


Meer informatie www.inijsselstein.nl

« terug
Margreet Hairstyling
Van Lexmond Wonen
Uitvaartverzorging Midland