Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda

Weerterschans wordt beschilderd

Weerterschans wordt beschilderd
Nieuwegein
- woensdag 31 juli 2019
Weerterschans / 3432TE Nieuwegein


De klinkers van de Weerterschans krijgen een verfbeurt. De straat wordt beschilderd om de buurt op te fleuren en de verkeersveiligheid te vergroten.

Vanaf maandag 29 juli tot en met woensdag 31 juli wordt er geschilderd, dit zal dus betekenen dat de straat zal worden afgesloten voor autoverkeer. Als u een bewoner bent kunt u de flyer inzien voor alle belangrijke informatie.

De straatschildering is een proef. Naast het decoratieve effect moet het project automobilisten afremmen. Die rijden nu vaak veel harder dan de toegestane 15 km/uur. Als de test met de straatschildering geslaagd is, is het mogelijk dat zo'n zelfde motief terug komt in de nieuwe bestrating.

 

U bent van harte welkom om tussen maandag 29 juli en woensdag 31 juli een kijkje te komen nemen bij het project. Voor meer informatie of een afspraak kunt u terecht bij coördinator Betere Buurten Suzan Aardewijn (s.aardewijn@nieuwegein.nl of 06 15 25 90 22) of communicatieadviseur Anita van Boxtel (a.vanboxtel@nieuwegein.nl of 06 50 00 54 70.

 


Meer informatie www.nieuwegein.nl

« terug
TriKyRa Licht & Geluid
Brasserie De Kloostertuin
Uitvaartverzorging Midland