Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda

Voetjes van de vloer in het Mama & Papa Café

Voetjes van de vloer in het Mama & Papa Café
IJsselstein
Aanvang 10:00u tot 11:30u
Overtoom 7 / 3401BK IJsselstein


Ouders van baby's en peuters zijn met hun kleintjes van harte welkom in het Mama & Papa Café rond Peuterdans, op woensdag 8 mei van 10.00 - 11.30 uur in de Bibliotheek IJsselstein. De toegang is gratis.

Ook grootouders en andere verzorgers zijn welkom

Dreumesen en peuters vinden dansen leuk en fijn en kunnen meestal niet stil blijven zitten bij het horen van muziek. Mandy Pijnenburg van dansschool Dansja komt deze woensdag vertellen over peuterdans en zorgt dat de voetjes van de vloer gaan.

Peuterdans is speelse dansles met veel attributen en swingende muziek. De (groot)ouders hoeven zelf geen goede dansers te zijn. Het gaat vooral om het samen zijn en genieten van wat hun kind zo leuk vindt om te doen, dansen.

 

Elke maand open

Het Mama & Papa Café is elke eerste vrijdag van de maand open. Elke bijeenkomst heeft een thema en daarvoor is een deskundige aanwezig als speciale gast. Ook is altijd een jeugdverpleegkundige aanwezig. Het Mama & Papa Café is een samenwerking van de Bibliotheek Lek & IJssel en het Consultatiebureau IJsselstein (GGD regio Utrecht).


Meer informatie www.bibliotheeklekijssel.nl

« terug
Uitvaartverzorging Midland
City Bed IJsselstein
Van Lexmond Wonen
Dierenkliniek IJsselstein