Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< augustus 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
 

City Zingt zoekt Coolste stem Nieuwegein

City Zingt zoekt Coolste stem Nieuwegein
Nieuwegein
Aanvang 15:30u tot 20:30u
City Plaza / Nieuwegein


Het meezingspektakel barst op 30 juni voor de 2de keer weer los in De Kuil in City Nieuwegein.

Op een groot podium presenteren zich dit jaar meerdere koren met o.a. Let's get started, Hold the line, Mixed Voices, Fun Unlimited, het coolste kinderkoor van Nieuwegein en natuurlijk het eigen City Zingt koor! Samen vieren we al zingend de verjaardag van Nieuwegein. Nieuw dit jaar is dat we op zoek gaan naar de Coolste stem van Nieuwegein.

Coolste stem van Nieuwegein

Naast koren willen we ook solisten het podium bieden. Heb jij talent en wil je dit laten horen aan iedereen in Nieuwegein? Stuur ons dan snel een filmpje van jou met jouw favoriete liedje voor 15 juni naar info@cityzingt.nl of deel het op onze Facebookpagina o.v.v. #beleefCity. De top 3 beste zangers mogen hun talent laten zien op het podium op 30 juni. De winnaar mag haar of zijn favoriete liedje onder professionele begeleiding opnemen in een studio! Wie de winnaar van de Coolste stem van Nieuwegein wordt, dat bepaalt het publiek op 30 juni.

Koren en programma

Naast deelname van meerdere koren als Let's get started, Hold the line, Mixed Voices, Fun Unlimited zal ook het City Zingt koor dit jaar weer deelnemen. Dit koor is speciaal samengesteld voor het meezingspektakel. Deden vorig jaar nog 15 enthousiaste zangers mee, dit jaar is dat aantal verdubbeld. Zij worden dit jaar professioneel begeleid door zangcoach en dirigent Raimond Metting. Ook is er het coolste kinderkoor van Nieuwegein. Een aantal scholen hebben speciaal voor City Zingt een koor samengesteld. Het kinderkoor zal het evenement openen om 15.30 uur op zaterdag 30 juni en rond 20.30 uur zullen alle koren het evenement samen afsluiten met een grande finale! Iedereen kan meezingen want de teksten verschijnen op scherm en een speciaal City Zingt boekje.

Quote: "Het City Zingt koor is bijzonder omdat veel leden ook al in andere koren zingen. Ze maken speciaal tijd vrij om een nieuw repertoire in te studeren, zodat ze straks het feest samen met de Nieuwegeiners kunnen vieren. We hebben qua repertoire ook gekozen voor nummers die iedereen kent: Van George Baker tot Guus Meeuwis, allemaal meezingers!" - Raimond Metting

Gratis evenement

Het Nieuwegeinse meezingspektakel is gratis te bezoeken en de kinderen kunnen knutselen. Ook wordt op deze dag de vrijwilligersmarkt georganiseerd door het Vrijwilligershuis Nieuwegein. Een leuke combinatie, want zonder vrijwilligers kan City Zingt niet worden gerealiseerd. De hele dag door is er dus veel gezelligheid in de binnenstad! Voor meer informatie over het evenement, kijk op de website van www.city-nieuwegein.nl of like ons op onze facebookpagina zodat je op de hoogte blijft.

Waarom zingen we?

Met City Zingt vieren we de verjaardag van Nieuwegein. In 2021 bestaat Nieuwegein 50 jaar. City Zingt wordt georganiseerd door de samenwerkende partijen in de binnenstad van Nieuwegein namens de Stichting Binnenstadsmanagement Nieuwegein.

Fietsspecialist Panoven

Meer informatie www.cityzingt.nl

« terug
Wish Hairstyling
City Bed IJsselstein
TriKyRa Licht & Geluid
Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank