Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< augustus 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
 

Jaarmarkt Lopik-dorp 2018 met Duurzaam Lopikerwaard

Jaarmarkt Lopik-dorp 2018 met Duurzaam Lopikerwaard
Lopik
Aanvang 10:00u tot 16:00u
Koning Willem-Alexanderplein / Lopik


Op zaterdag 9 juni wordt de traditionele Jaarmarkt in Lopik gehouden met Duurzaam Lopikerwaard

Van 10.00 uur tot 16.00 uur word de traditionele Jaarmarkt in Lopik gehouden.

Naast de vele plaatselijke winkeliers en verenigingen verkopen diverse handelaren van buitenaf ook hun artikelen op deze jaarmarkt. Zo staan er leuke stands met modeaccessoires, huishoudelijke artikelen, aardbeien, kleding, parfum, speelgoed enzovoorts.

Tijdens de jaarmarkt zijn er ook stands en een trailer aanwezig die u kunnen informeren over verschillende duurzame producten. Zo kunt u informatie krijgen over de aanleg van zonnepanelen, warmtepompen en energiebesparing.

Voor de lekkere trek kunt u terecht bij de stands met de verkoop van oliebollen, nasi, bami en sate, paling, poffertjes, tornado twister en nog veel meer.

Voor de kinderen zijn er diverse attracties aanwezig zoals o.a. een zweefmolen,
een bungeetrampoline en een luchtkussen.

De muzikale noot wordt verzorgd door muziekvereniging Crescendo.

De kinderen kunnen deze dag ook zelf hun gebruikte spulletjes verkopen op de kindermarkt aan het Binnenhof waarvoor gratis kraampjes gereserveerd kunnen worden, met de bij de Keyzer Reizen af te halen inschrijfformulieren.

Stichting Duurzaam Lopikerwaard 

Stichting Duurzaam Lopikerwaard zal zich op de Lopikse Jaarmarkt voor de eerste maal presenteren aan het Lopikse publiek. Zij richten dan een 26 meter brede presentatie in waar duurzaamheid centraal staat. Zo kan men er van alles te weten komen over warmtepompen en zonne-energie en duurzaam verwarmen. Er staan een elektrische auto en - fietsen en de vrijwilligers van de stichting geven nuttige energiebespaartips. Ook kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een energie-scan en wordt er voorlichting gegeven over de financieringsmogelijkheden van allerhande duurzaamheidsmaatregelen.

Nu het besef van de noodzaak van een energietransitie, van fossiel naar duurzaam, meer en meer doordringt verwacht Duurzaam Lopikerwaard er met haar werkzaamheden een positieve bijdrage aan te kunnen leveren.

Tijdens de Jaarmarkt zal ook een aantal zogenaamde energieambassadeurs worden geworven. Energieambassadeurs zijn bewoners/vrijwilligers die niet alleen energie willen besparen maar verder gaan in hun interesse voor duurzame energieopwekking door samen met hun buren duurzaam aan de slag te gaan. Vanuit hun aanstekelijke enthousiasme, kennis en ervaring geven ze advies: gratis en onafhankelijk.

De Lopikse Jaarmarkt op 9 juni a.s. is te bezoeken tussen 10.00 en 16.00 uur.

Proef de sfeer en kom op zaterdag 9 juni gezellig kijken op de Jaarmarkt in Lopik.

Fietsspecialist Panoven

Klik hier voor de foto's van vorig jaar gemaakt door Leo Bennis:


Meer informatie Bron: www.organisatorevenementen.nl

« terug
Brasserie De Kloostertuin
TriKyRa Licht & Geluid
Margreet Hairstyling