Alles van De Utrechtse Waarden
Bekijk de agenda
< augustus 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
 

Jaarmarkt en Pieremachocheltocht in Vreeswijk

Jaarmarkt en Pieremachocheltocht in Vreeswijk
Vreeswijk

Oude Sluis / Vreeswijk


De Pieremachocheltocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 juni 2018 van 14.30 - 16.00 uur, tijdens de Jaarmarkt.

Een Pieremachochel is een zelfgemaakte boot, vlot of iets anders, als het maar drijft en leuk versierd en/of verlicht is.

Meedoen aan de Pieremachocheltocht in Vreeswijk

Iedereen kan meedoen, jong en oud, vrienden, broers, zussen, ouders enz. Aan deelname is géén leeftijdsgrens verbonden. Deelname is gratis en voor eigen risico.

Klik hier voor meer info en schrijf je in!

Jaarmarkt in juni

Vreeswijk heeft sinds 1975 een jaarmarkt. De ruim veertig jaar durende traditie wordt dit jaar op zaterdag 2 juni voortgezet. De Jaarmarkt vindt plaats van 10.00 - 17.00 uur in het authentieke schippersdorp Vreeswijk. Het aanbod is divers, van zomerartikelen en woondecoratie tot zoete en hartige lekkernijen. Speciaal dit jaar wordt er een grote Flyeractie met ‘Geluksbonnen Vreeswijkse Jaarmarkt‘ gehouden. De Jaarmarkt wordt afgesloten met de Pieremachocheltocht, het waterspektakel met de versierde bootjes.

Waarom in juni?

Met deze keus is er meer spreiding van evenementen door het jaar heen. De vele vrijwilligers die bij ieder evenement in touw zijn, zijn in de maand september nu minder belast. Ook bewoners en winkeliers hebben door deze spreiding minder overlast door de noodzakelijk te nemen verkeersmaatregelen, zoals de afsluiting van straten.

Meer informatie over het programma van de Jaarmarkt leest u in de volgende Beugelaer. Bezoek ook regelmatig onze website www.invreeswijk.nl. Voor alle vragen over marktkramen of organisatie van activiteiten kun je ons een e-mail sturen: jaarmarkt@invreeswijk.nl Of schrijf u in via ons inschrijfformulier.

Geluksbonnen Vreeswijkse Jaarmarkt

Bij besteding van 0-5 euro op de Jaarmarkt ontvangen bezoekers een ‘Geluksbon Vreeswijkse Jaarmarkt‘. De marktkooplieden en winkeliers in Vreeswijk stellen prijzen beschikbaar. Deze prijzen worden op twee momenten verdeeld over de eigenaren van de ‘Geluksbonnen Vreeswijkse Jaarmarkt‘: om 12.00 uur en na de Pieremachocheltocht. Deze verdeling vindt plaats bij de kraam van de organisatie op de Oude Sluis.

Informatie Jaarmarkt 2018 - Ondernemers

Informatie Jaarmarkt - Marktkooplieden

 

Kinderattracties

Op het parkeerterrein aan het begin van de Prins Hendriklaan bevinden zich de gehele dag diverse kinderattracties, zodat ook de kleinsten zich prima kunnen vermaken!

Met o.a.: draaimolen en zweefmolen

Fietsspecialist Panoven

Meer informatie www.invreeswijk.nl

« terug
Luigi's IJssalon
Landsman Uitvaartzorg
TriKyRa Licht & Geluid